Valuta:
Dutch

Privacy verklaring

Veiligheid & Privacy
Hoe kunnen wij uw privacy beschermen?
De veiligheid van uw persoonlijke informatie is heel belangrijk voor ons. We hebben nooit verkopen of verhuren uw persoonlijke informatie aan derden onder alle omstandigheden. Wij waarderen uw vertrouwen zeer hoog, en zal zich inspannen om de veiligheid en privacy van alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt en zal alleen gebruiken als we in ons privacybeleid hebt beschreven beschermen.
Veilige aankoop bij Calvin Klein
Wij willen dat u volledig veilig voelen bij het bestellen van Calvin Klein. We maken gebruik van een techniek genaamd Secure Sockets Layer (SSL), die versleutelt (of codeert) gevoelige gegevens voordat deze over het internet wordt verzonden.
Ons privacybeleid  
Welke persoonlijke informatie verzamelen wij?
Zoals uiteengezet in meer detail beschreven, Calvin Klein ("Calvin Klein" of "wij") verzamelt persoonlijke informatie die u verstrekt bij gebruik van de Calvin Klein website ("Site"). Deze informatie omvat uw voor- en achternaam, e-mailadres en een wachtwoord wanneer u uw Calvin Klein account aan te maken. U kunt deze site doorbladeren zonder een account, maar je moet een account aanmaken wanneer je iets en om te profiteren van bepaalde functies aan te schaffen. Wij kunnen u vragen om uw persoonlijke gegevens te bevestigen wanneer u contact opnemen met onze afdeling Customer Service. Dit zal ons toelaten om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen door het controleren van uw identiteit.
Calvin Klein niet opzettelijk persoonlijke gegevens verzamelen over kinderen onder de leeftijd van 13. Als u jonger bent dan 18 jaar, maar ten minste 13 jaar oud zijn kunt u deze site alleen gebruiken onder toezicht van een ouder of voogd die ermee instemt te zijn gebonden aan de Calvin Klein Gebruiksvoorwaarden. Kinderen onder de 13 jaar mogen niet deze Site en ouders gebruiken of wettelijke voogden kan niet instemmen met het Calvin Klein Gebruiksvoorwaarden voor hun rekening. Als u niet akkoord gaat met (of niet kan voldoen aan) een van de Wholesalevip Gebruiksvoorwaarden, deze Site niet te gebruiken.
  Aankoop informatie
Wanneer u een aankoop van Calvin Klein te maken, verzamelen wij uw naam en betaalmethode informatie. Wij verzamelen deze informatie om u te factureren voor uw aankoop. We verzamelen ook informatie die ons in staat stelt om uw bestelling. Dit omvat de naam, het adres en het telefoonnummer van de beoogde ontvanger (s). Wanneer u een account aanmaken op Wholesalevip, kunt u ervoor kiezen om uw factuurgegevens in te slaan "Mijn Account". U kunt ook één of meerdere verzendadressen opslaan in je Calvin Klein Adresboek. U kunt veranderen of verwijderen deze opgeslagen gegevens op elk gewenst moment, ga gewoon naar mijn Tang, log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord in en bewerken of verwijderen wat persoonlijke informatie die u wenst.
  Diensten Accountinformatie
We verzamelen persoonlijke informatie van gebruikers die willen een van de Calvin Klein diensten te gebruiken, met inbegrip van maar niet beperkt tot, Wholesalevip's Transaction Platform. Om deze diensten te gebruiken, moet u uw e-mailadres en wachtwoord op te geven of een account aan bij Calvin Klein.
We verzamelen ook bepaalde technische informatie van uw computer elke keer dat u een pagina opvraagt tijdens een bezoek aan Calvin Klein. Deze informatie kan bestaan uit uw Internet Protocol (IP) adres, het besturingssysteem van uw computer, het type browser en het adres van een verwijzende website, indien aanwezig. We verzamelen deze informatie om de kwaliteit van uw ervaring te verbeteren tijdens uw bezoek aan deze site en zal niet verkopen of verhuren deze informatie aan derden.
We hebben ook een contract met derden om ons met het verzamelen van gegevens en rapportage diensten met betrekking tot de activiteiten van onze klanten op deze site en op te sporen en de prestaties van onze marketingacties te meten. Deze derde partijen kunnen gebruik maken van cookies en kunnen anonieme informatie over uw browsen en het kopen activiteit op deze site te ontvangen. Geen van uw persoonlijk identificeerbare informatie (zoals uw naam, adres, e-mailadres, enz.) Zal worden ontvangen door of gedeeld met deze derde partijen.
  Contact opnemen met Calvin Klein
Wij zullen uw e-mailadres gebruiken om te reageren op uw vragen, suggesties en / of verzoeken om hulp bij het gebruik van deze site.
  Andere tijden kunnen we persoonlijke informatie verzamelen
Van tijd tot tijd kan Calvin Klein enquêtes en prijsvragen via deze site, e-mail, andere media uit te voeren. Als u ervoor kiest om deel te nemen, kunnen we uw naam, e-mailadres, postadres en andere persoonlijke informatie te vragen. Wij zullen nooit verkopen of dergelijke informatie verhuren aan derden.
  Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken?
Informatie die we verzamelen over Calvin Klein kan worden gebruikt om uw shopping ervaring op de volgende manieren te verbeteren:
Leveren goederen en diensten die u koopt online
Registreer u als lid van Calvin Klein
Voorkoming van fraude en factureren u voor uw aankopen
Bevestig uw bestellingen
Te reageren op uw klantenservice vragen of verzoeken
Communiceer grote waarden en featured items om je
Vinden en de voorraad van de producten die u wilt
Pas uw aankoop ervaring
Terug
payment