Valuta:
Dutch

Verzenden & retouren

Terugkeer & Exchange
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid; Het is onze hoogste prioriteit.
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft gekocht via onze website en het is binnen 30 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.
Laarzen moet vrij zijn van slijtage zijn en moet grondig worden gereinigd zodat alle vuil en afval wordt verwijderd. Vuile of gebruikte schoenen zal worden teruggegeven zonder evaluatie.
Verzendkosten worden niet terugbetaald. Alle uitwisselingen worden verzonden via oppervlak levering zonder kosten voor de klant. De nieuwe post kan nog steeds worden onderworpen aan invoerrechten en belastingen.
Verwijzen wij u naar uw Orderbevestiging voor het geëiste rendement formulier.
Alle pakketten moeten worden verstuurd via een traceerbare methode. www.nederlandcalvinklein.nl is niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.
Zodra wij uw retour ontvangen, kunt u 3 tot 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.
1.U moet ons eerst mailen en ons te informeren over de reden voor de terugkeer en vertel ons uw Orderbevestiging nummer. Wij zullen u dan voorzien van de verdere instructies.
2.U kunt ongewenste items binnen 30 dagen terug voor een terugbetaling of vervanging, zolang ze zijn in 100% nieuwe staat, niet versleten, noch gewassen en alle tags op zijn plaats. Zorg ervoor geretourneerde artikel is veilig verpakt, zoals we beschadigde rendementen niet kunnen accepteren. We zullen allemaal terug voorwaarde post 's beoordelen en weigeren alle beschadigde, versleten of gewassen artikelen. Eventuele kosten in verband met het versturen van dergelijke geweigerd items terug aan u zijn voor uw rekening.
3.Alle pakketten moeten via een traceerbare methode worden verzonden en het het volgen aantal in de tijd. Eventuele kosten in verband met de teruggave van de goederen door u aan ons zijn uw verantwoordelijkheid, inclusief kosten van het verzenden geruild / of geweigerd items terug aan u is niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.
4.Alle rendementen worden geëvalueerd alvorens te worden verwerkt. Houdt u er rekening mee dat het duurt meestal 7-14 werkdagen om het pakket u terug te ontvangen. Zodra wij uw retour ontvangen, duurt het maximaal 15 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.
5.Returns worden verwerkt in de volgorde waarin ze worden ontvangen, en kredieten kan tot 30 dagen om te verschijnen op uw account. (Tijdens de vakantie, kan deze tijd worden verlengd.) Tijdens de vakantieperiode totale doorlooptijd op versnelde uitwisseling kan worden uitgebreid met 1-2 busines s dagen. Als we anticiperen op verdere vertragingen u onmiddellijk in kennis gesteld. U kunt uw Credit Company of PayPal bel voor de bevestiging van de restitutie in dat geval. Gelieve yoru paypal rekening, dan betalen wij u parital betaling aan uw Paypal account. (Let op: uw bankinstelling extra dagen te verwerken en plaatsen deze transactie op uw rekening kan verlangen.)
6.we vervang alle beschadigde goederen gratis. Wij zijn verantwoordelijk voor alles wat als we een fout, anderen, de klant in rekening gebracht restocking fee, administratiekosten en verzendkosten.
7. Lees dit beleid zorgvuldig alvorens te kopen. Zodra de transactie is gedaan, betekent dit dat u onze service beleid hebben acceped.
8. Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is dispatched.Cause dat wij verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 4-6 uur na orderss plaatsing, dus we zijn niet altijd in staat om een bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Hoop yoou kan begrijpen in deze belangrijke point.Cancellation aanvragen nadat de bestelling is verzonden in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer zal worden behandeld.
9.Note: Naar onze mening, moet u de juiste maat die u nodig hebt te selecteren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de maat niet juist passen. Onze excuses voor dit ongemak.
10.Contact Aanvraagformulier: Contact Aanvraagformulier is de snelste en meest efficiënte manier om antwoorden van onze vertegenwoordigers over facturering vragen, technische ondersteuning en andere steun behoeften te krijgen. Selecteer de meest geschikte onderwerp, zodat uw verzoek naar de juiste afdeling kan worden doorgestuurd.
Terug
payment